2011. szeptember 21., szerda

Römer King autós ülés 9-18 kg - Jelenlegi ára: 1 Ft

Használt huzata üllő részen kifakult de szerkezetileg ép jó állapotban van
csatja jó minden használható rajta ép
Huzata kimosva felújítva lesz postázva
Szabványnak megfelelő
Nézz körül nálam nagyon sok aukcióm van és folyamatosan töltöm fel az új aukciókat. Ha több terméket vásárolsz spórolsz a posta költségen mert beleteszem egy csomagba. Debrecenbe a buszpályaudvarra ingyen beszállítást vállalunk. Rózsaszín csekket is elfogadok, étkezési csekket is. Rengeteg meglepetés vár ha nálam vásárolsz több termék vásárlása esetén ajándékot kapsz.
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.
Kedves Seligen, az ECE R44/01 és 02 jelű biztonsági gyermeküléseket kb. 13 évvel ezelőtt gyártották, így nagyon kicsi a valószínűsége, hogy találkozik vele. Üzletben mindenesetre BIZTOSAN nem kapható. Az üléseken látható jelöléseken valóban nehéz eligazodni: amit Ön említ, az a narancssárga címkén, általában körbe írt nagy E betű azt jelöli, hogy Európában tesztelték az ülést, a mellette levő szám a tesztelő ország kódja. A 2-es azt jelenti, hogy az ülést Franciaországban vizsgálták be. Az ECE R44/03-as vagy 04-es jelölés általában szintén szerepel a címkén, ha nem, akkor az E jel alatti 8-jegyű számsor első két jegye mutatja. (03-mal vagy 04-gyel kezdődik. ) A 03 vagy 04 kód a tesztre utal: a szabvány meghatározza, hogy hogyan, milyen körülmények között - irány, sebesség, stb. - kell azt végezni. Ma a legkorszerűbb ülések a 04 szabvány szerintiek, azaz oldalirányú ütközéssel is teszteltek.
Bízom benne, hogy az Ön által vásárolt üléssel elégedett, és soha nem lesz szükség az "éles" tesztjére.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 07:18
. Römer King autós ülés 9-18 kg - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése