2011. október 10., hétfő

Pomogáts Béla: Erdélyi út - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Erdélyi útA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
A neves irodalomtörténész, Pomogáts Béla válogatásában megjelent antológia a Trianon utáni korszak erdélyi magyar tapasztalatát dokumentálja korabeli tanulmányok, esszék, újságcikkek, történeti iratok közreadásával. Az írások megmutatják, hogy a két világháború közötti erdélyi magyar értelmiség hogyan határozta meg nemzeti identitását, és miként látta a magyar kisebbség társadalmi helyzetét, feladatait. A kötetben olvasható erdélyi megnyilatkozásokat néhány magyarországi szerző (Szekfű Gyula, Keresztury Dezső és Németh László) írásai egészítik ki. A kiadvány öt nagyobb fejezete az impériumváltás folyamatát, az erdélyi magyar kisebbség tájékozódását, a transzilvanista eszmekör felépítését, a kisebbségi önszerveződés átalakulását, végül a második bécsi döntés utáni helyzetértékelést mutatja be. A történelmi dokumentumok (a gyulafehérvári határozatok, a Magyar Párt 1922-es programja, Románia 1923-as és 1938-as alkotmánya, bécsi döntés) szövege mellett írók, publicisták, tudósok és politikusok (Mikó Imre, Paál Árpád, Krenner Miklós, Kós Károly, Makkai Sándor) munkáit olvashatjuk. Az 1920 és 1944 közötti korszakba való bevezetésnek szánt olvasókönyv az Erdély iránt érdeklődő szélesebb közönség számára ajánlható. ISBN: 978-963-9465-60-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 01:44
. Pomogáts Béla: Erdélyi út - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése