2012. január 28., szombat

Dobozos Power Balance FEKETE S FEKETE írás - Jelenlegi ára: 989 Ft

Dobozos Power Balance karkötő FEKETE S-es FEKETE írással!
100 % vadonatúj!
Készleten van, nem kell rá heteket várni!
FEKETE S-es méretű FEKETE írással: 17. 5 cm
Saját dobozos Power Balance karkötő! Benne van az "e" betű jelzés a méret és a hologramm!
A Power Balance-t úgy tervezték, hogy az évszázadok óta ismert keleti gyógymódokhoz hasonlóan, optimalizálja a test természetes energia áramlásait. A karkötő hologramba ágyazott frekvenciáira szervezetünk természetes energiája pozitívan reagál, ezáltal növeli egyensúlyunkat, erőnket és javítva testünk teljesítményét! Ez a divatos kis kiegészítő segít, hogy az emberek kiegyensúlyozottabban tölthessék mindennapjaikat mind munkavégzés, mind pedig a szabadidős tevékenységük során.
A POWER BALANCE működésének titka egy forradalmian új technológia, amely a hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes mágneses mezejére, javítva az egyensúlyt, az erőt és a hajlékonyságot. A nagyobb fizikai teljesítőképesség azonnal érzékelhető nem csak sport közben, de a mindennapi életben is.
A mai modern világban számtalan káros hatás éri szervezetünket, többek között olyan elektromágneses pl. televízió, számítógép, mikrohullámú sütő, wifi, bluetoothstb. A Power Balance karkötő képes az elektroszmog által megváltozott SFR sugárzást kibocsájtó berendezések, mint berendezések, mobiltelefon rezgésszámot kijavítani és ezzel harmonizálni az emberi test energiaáramlásait.
Amikor a hologram kapcsolatba kerül az emberi test mágneses erével, akkor lehetővé válik a hologramban rejlő természetes és hasznos hullámhosszokkal való interakció. Ennek következménye a jobb energia áramlás, a stabilitás, a nagyobb életerő és a fizikai erőnlét.
1. Az egyensúly javítása
Az egyensúly azonnali javítása egy olyan tulajdonság, amely mindenkinek feltűnik a Power Balancees karkötő legelső felpróbálásánál. A jó stabilitás és egyensúly a siker alapjai bármely sport űzésénél. Ugyanúgy fontos a mindennapi járásban, gyaloglásban vagy a lépcsőn való közlekedésben. A hely egyensúly fenntartása megelőzi vagy csökkenti az ízületi panaszokat és rugalmasabb, kiegyensúlyozottabb járást eredményez. Egyenesebbé válik a testtartás, a közérzet és ezáltal az élet minősége is javul.
Egy egyszerű teszt képes meggyőzni azokat is, akik elsőre bizalmatlanok: elég egy lábon állni, a kezeket széttárva tartani és a könyök vagy az alkar részen nyomás alkalmazni fentről lefelé. A PowerBalance karkötővel az ember azonnal érzi, hogy testtartása sokkal szilárdabb, stabilabb, nehezebb elveszíteni az egyensúlyt.
2. Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás
Mindennapi emberek és élsportolók is igazolják hogy a Power Balance karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása is javult. Ennek igazolására álljon kicsit szétterpesztett lábakkal, kezeket előrenyújtva és törzsben forogjon oldalra – jobb kéz esetében jobbra. Tekintetével kísérje kezét és jegyezze meg a fordulás maximális szögét. A Power Balance karkötővel ez a szög több fokkal megnagyobbodik!
3. Erőnlét növekedés
A harmonikusan áramló energia a testi erőnlét növekedésben is megnyilvánul. Ennek tesztje: álljon fel lábait összetéve, kezeit engedje le a teste mellett, tenyereit fordítsa hátra és felfelé. Egy asszisztens ököllel lefelé irányított nyomást fejtsen ki a tenyerére. Karkötő nélkül könnyen kibillenti az egyensúlyából, karkötővel viszont képes nagyobb erőnek is ellenállni.
A karkötő pozitív tulajdonságait már sok ismert sportoló, színész, politikus is élvezi.   De világszerte már több ezer átlagember is nagy megelégedettséggel viseli ezt a „ kicsi, de erős” karkötőt… A mindennapi emberek, de az élsportolók is meggyőződhettek már a Power Balance nagyszerű élettani hatásairól. A fenti pozitív hatásokon túl a felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, a stressz jobb kezelést, a fájdalmas ízületek és izmok lazítását.
A profi sportolókkal kifejlesztett Power Balance minden korosztálynak segít, hogy képes legyen kihozni magából a maximumot. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték. A körkötő használatával már nem esik olyan nehezükre felvenni egy elejtett tárgyat, leülni vagy felállni. A stabilabb, koordináltabb járással gyorsan visszanyerik korábbi életkedvüket és mozgékonyságukat.
Power Balance hatásai és előnyei:
erősíti az immunrendszert,
javítja az alvás minőségét,
növeli a stressztűrő képességet,
növelni a fizikai teljesítőképességét,
stabilizálja, kiegyensúlyozza a járást,
lazítja a fájdalmas ízületeket, izmokat,
javítja az egyensúlyt és a rugalmasságot,
sportos és elegáns kiegészítő, minden öltözékhez megfelelő viselet.
A Vásárlást követően a Vaterától kapott e-mailben, minden az utaláshoz és az esetleges kapcsolatfelvételhez szükséges adatomat megkapja!



Jelenlegi ára: 989 Ft

Az aukció vége: 2012-02-07 22:48
. Dobozos Power Balance FEKETE S FEKETE írás - Jelenlegi ára: 989 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése