2012. február 26., vasárnap

"SHADOW LAND" Árnyjáték 2db jegy márc.2. 20óra - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó 2db jegy a március 2. -ra, péntek 20 órára a "Shadow Land" budapesti Kongresszusi Központi előadására. A jegyek az erkély balközép 6. sorába szólnak.
Ízelítő:
A Shadowland jelenleg Európa és az Egyesült Államok legsikeresebb, legdivatosabb és legtöbb jegyet eladó színpadi produkciója. A Shadowland 2010-ben meghódította Európát. Bécsben és Németország számos nagyvárosában pár nap alatt fogytak el a belépőjegyek. (A júliusi bécsi előadásokra 2 nap alatt mind a 8 előadásra az összes jegy elkelt. )
A SHADOWLAND a Pilobolus társulat eget és földet megrengető új előadása, mely részben árnyjáték, részben tánc, részben cirkusz és részben koncert. A Pilobolus a maga nemében az első ilyen típusú előadás, melyet világ körüli turnéra vittek. A Shadowland számos, különböző nagyságú és alakú mozgó vászon segítségével teremt egész estés előadást, mely egyesíti az árnyék-képmásokat és a vászon előtti koreográfiát.
http: //www. youtube. com/watch? v=QgvmlqqkofM
A jegyek eredetiségére legyen garancia a 100%-os visszajelzésem, és hogy ennek a zöme jegyeladás volt. Persze bármelyik Hivatalos partnernél leellenőrizhető a jegy. Nyugta van!
A jegyeket párban árulom, darabonként Nem eladó.
A jegyek személyesen Székesfehérváron vehetőek át, vagy előreutalás után ajánlottan, elsőbbségivel postázom.
A postaköltség a vevőt terheli (340. -Ft)
Kérem a nyertest, hogy azonnal vegye fel velem a kapcsolatot az idő rövidsége miatt!
JÓ VÁSÁRLÁST! JÓ SZÓRAKOZÁST!



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 16:16
. "SHADOW LAND" Árnyjáték 2db jegy márc.2. 20óra - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése